Om os

Maiken og Christian - samt vores 2 piger Julie og Emma

Privat pasning v/ Maiken og Christian

Vi er Maiken 45, Christian 42 vores 2 piger, Julie 17 og Emma 16 samt hunden Otto (Basset Normann).

Maiken har 5 års erfaring som pædagogmedhjælper i vuggestue, og 6 års erfaring som dagplejer. Derudover har hun grunduddannelsen for dagplejere. Maikens primære styrker er sang med børnene og forskellige kreative lege/aktiviteter med børnene. Derudover har hun fokus på forskellige samt etablering af nye læringsmiljøer.

Christian er uddannet pædagog i 2009, og har arbejdet som pædagog frem til 2019, hvor hans startede som dagplejer. Han har i mange år arbejdet med anerkendende pædagogik samt relationsdannelse. Christians primære styrker er natur og udeliv, krop og bevægelse. Derudover sætter han ofte gang i musik og dans.

Vi har begge førstehjælp til små børn.

Vi supplerer hinanden godt med forskellige styrker, og deler ofte børnegruppen ud fra, hvad det enkelte barn har behov for på den pågældende dag. Vores tilbud giver det hjemlige og trygge fra dagplejen, men også det professionelle fra institutionen da vi har en større børnegruppe, hvor vi kan dele dem op og tilbyde forskellige aktiviteter.

Vores 2 piger er ofte oppe og hilse på/lege med børnene, og hunden er for det meste i kælderen eller køkkenet, men børn og hund får lov til at hilse på hinanden et par gange i løbet af en dag.

Vores hund Otto