Rammerne

Vi bor i et 1 plans hus i Søparken, med egen afdeling til Børnene. Her har vi et stort legeværelse og et kombineret lege/kreaværelse med forskellige læringsmiljøer – dertil hørende toilet, hvor der er pusleplads samt opbevaring af barnets ting, såsom bleer, skiftetøj, sovetøj, bamser osv.

I vores lille køkken tager vi også gerne børnene med. Her kan de både være med til at bage, pille æg, skærer agurk, tømme opvasker eller hjælp til med borddækningen. Ydermere vil der være et lærings/lege miljø oppe i køkkenet så børnene også søger derop for at lege.

Vi prioriteter vores måltider højt, og ser det som en aktivitet. Her sidder vi alle samlet omkring bordet, og det giver nogle fantastiske relationer og skaber fællesskab. Vi giver plads til madmod, men når tiden er til det, så har vi også bordstik. Vi går, så vidt det er muligt, fra bordet samtidig og klapper tak for mad

Fra entreen har vi udgang til stor lukket have, og igen med en masse læringsmiljøer, hvor der både kan findes plads til fuld fart eller fordybelse.

Vi har et krybberum ude i muret carport, hvor børnene som udgangspunkt sover. Hvis et barn har brug for at sove et andet sted, så bruges både haven eller gårdhaven – alt efter hvad der er bedst for barnet. Vi ser vigtigheden i, at barnet får en god søvn. Hverdagen byder på masser af læring og stimuli, og et barn ”lagrer” bedst ved god uforstyrret søvn.